dinomin_ebutik1

Swerve Ball-Kickerball

Pris:
249 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
13-80211
Antal:
Kommentar till butiken:
Ta med World Cup-action till trädgården med KickerBall av Swerve Ball! Från tillverkarna av Swerve Ball kommer en fotboll som ingen annan. Med KickerBall kan du svänga, böja och sparka som en proffs.

KickerBall har speciella paneler som kanaliserar luft på sätt som din vanliga fotboll inte kan. Denna speciella design, tillsammans med revolutionerande aerodynamiska material, gör att KickerBall lätt kan svänga, böjas och böjas.

Gör världscupen klar med KickerBall av Swerve Ball. De medföljande instruktionerna hjälper dig att behärska 3 episka bilder.

VIKA AV! Sparka sidan av bollen från vänster för att svänga bollen höger. KURVA! Sparka sidan av bollen från höger för att böja bollen till vänster. BÖJ DEN! Slå i mitten med dina snören med bara den rätta sparkkraften för att böja det som Beckham. LANSERA DET! Skicka din KickerBall stigande till himlen med en högdriven kick underifrån. BUMPA DET! Slå bollen försiktigt underifrån för att stöta den till andra spelare.

Ta dina kickabouts i trädgården till en helt ny nivå med episka trick-skott och fantastiska svängande action. Spela som en proffs med KickerBall av Swerve Ball: inspirerad av de största idrottare