dinomin header mobil

41389 LEGO friends Glassvagn 6+

Pris:
129 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
41389
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
● Denna LEGO® Glassvagn (41389) är perfekt som present till barn som gillar matlagningslekar. Det sätter igång kreativiteten när de föreställer sig att de skapar och säljer smaskiga godsaker – eller låtsas vara kunder.
● Detta set innehåller 97 delar så att lekarna kommer igång snabbt. Barn kan visa upp matleksaken hur de vill, med minidockan Stephanie som serverar bakom vagnen och hunden Dash som leker framför den – eller tvärtom!
● Din lilla servitör kan leka med fordonen tillsammans eller separat eftersom den lilla glassvagnen kan kopplas bort från LEGO® skotern. De kan mixa och matcha leksaksmaten för att ge kunderna vilka smaker de än önskar sig!
● Detta set är perfekt som present till pojkar och flickor från 6 år som förtjänar en smaskig överraskning. Instruktionerna är korta och söta, så även barn med begränsad byggerfarenhet kan bygga den coola matleksaken riktigt snabbt!
● Denna leksak är 7 cm hög och 14 cm lång, så att den tar upp begränsat utrymme på skrivbordet och är tillräckligt liten att ta med till lekstunden. Eller så kan barn kombinera den med andra LEGO® set för riktigt kreativa lekar!