dinomin header mobil

71715 LEGO ninjago avatar Jay Arkadkapsel 7+

Pris:
129 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
71715
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
• NINJAGO® set med miniarkadmaskin och Digi-Jay och den exklusiva minifiguren Avatar-Jay för att återskapa spännande äventyr från Prime Empire. Lekfulla barn med livlig fantasi och de mest hängivna NINJAGO fansen kommer att älska detta set.
• Ninjaleksak för barn som innehåller en arkadmaskin och 2 tv-spelsfigurer, NINJAGO® Digi-Jay och den exklusiva Avatar-Jay, som kan = beväpnas med en rad olika vapen. Denna coola ninjaleksak garanterar timmar av meningsfulla lekar.
• Denna NINJAGO® arkadleksak är ny för januari 2020 och låter barn välja sin egen avatar i Prime Empire och sedan specialdesigna den med klistermärken och tillbehör. Tv-spelsfigurerna och deras vapen kan förvaras inuti arkadmaskinen.
• Denna ninjaleksak med 47 delar är ett roligt bygge för pojkar och flickor från 7 år och kommer att fängsla deras sinnen i flera timmar i sträck. Det är en perfekt födelsedagspresent, julklapp eller LEGO gåva för alla tillfällen.
• Den perfekta ninjaleksaken som barn kan leka med hemma, i bilen, på tåget eller ta med vart som helst. Detta ninjabygge erbjuder en värld full av spännande berättelser och möjligheter. Arkadmaskinen är 5 cm hög, 8 cm lång och 6 cm bred.