dinomin header mobil

71714 LEGO Ninjago Avatar Kai arkadkapsel 7+

Pris:
129 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
71714
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
• NINJAGO® set med miniarkadmaskin och minifigurerna Digi-Kai och Avatar-Kai (som är exklusiv för detta set) för att iscensätta spännande scener från Prime Empire. Det perfekta leksetet för hängivna NINJAGO fans och barn med äventyrliga sinnen.
• Ninjaleksetet innehåller en arkadmaskin och 2 tv-spelsfigurer, NINJAGO® Digi-Kay och Avatar-Kai, som kan beväpnas med en rad olika vapen. Barn kan använda sin kreativitet och iscensätta fängslande berättelser från Prime Empire.
• Denna ninjaleksak är ny för januari 2020 och låter barn specialdesigna sina minifigurer och välja en egen avatar att använda i Prime Empire. Barn kommer att älska att förvara figurerna och tillbehören på baksidan av miniarkadmaskinen.
• Denna ninjaleksak med 49 delar går snabbt att bygga för pojkar och flickor från 7 år och kommer att inspirera ninjafans till fantasifulla lekar. Detta set är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller LEGO® gåva för alla tillfällen.
• Den perfekta arkad- och actionleksaken att leka med hemma eller enkelt packa ner för att leka med på resande fot. Arkadmaskinen är 8 cm hög, 5 cm lång och 6 cm bred.