dinomin header mobil

71702 LEGO Ninjago Gyllene robot 8+

Pris:
499 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
71702
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
• Detaljerad NINJAGO® robot som svingar en stor leksakskatana, plus 4 minifigurer som låter barn återskapa actionfyllda berättelser från NINJAGO City! De bästa presenterna för barn som gillar att återskapa spännande scener.
• Detta lekset innehåller en stor gyllene ninjarobot och 4 minifigurer: den gyllene ninjan Lloyd, Wu, general Kozu och en stenspanare. Barn kommer att älska att fly till en fantasivärld där de kan iscensätta spännande strider.
• Denna coola leksak låter barn hänge sig åt berättelser från den andra säsongen av NINJAGO® Masters of Spinjitzu. Hängivna fans kommer att älska att strida med Lloyd och hans svärd eller med Wu och hans trogna stav.
• Detta lekset med 489 delar är ett givande och roligt ninjabygge för pojkar och flickor från 8 år – perfekt som julklapp till barn. Denna gyllene ninjaleksak är ny för januari 2020 och garanterar oändliga timmar av underhållning för unga ninjor.
• Denna NINJAGO® robotleksak är perfekt att leka med hemma eller packa ner i väskan för skoj på resande fot. Ninjor är duktiga på att ge sig ut på nya äventyr! Ninjaroboten är 25 cm hög, 23 cm lång och 30 cm bred.