dinomin header mobil

71271 LEGO Star Wars - Luke Skywalker's Landspeeder 7+

Ord. pris: 
369 kr
Pris:
299 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
71271
Du sparar: 
70 kr (19%)
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
• Zoom! Låt unga jediriddare rolleka som Luke Skywalker och köra denna Star Wars™ X-34 landspeeder (75271) som är ny för januari 2020, med coola detaljer som ett bagageutrymme till makrokikaren och ett fäste till hans strålgevär.
• Denna populära byggleksak innehåller 3 minifigurer – den berömda Star Wars™ karaktären Luke Skywalker (med en tygponcho som är ny för januari 2020), C-3PO och en beväpnad jawa i en byggbar grotta för stridslekar.
• Fans kan återskapa action från Star Wars: Ett nytt hopp med detta briljant detaljerade, byggbara Star Wars™ leksaksfordon – och det finns massor av LEGO® klossar som uppmuntrar till oändligt, kreativt byggande och lek.
• Denna 236 delar stora Star Wars™ byggleksak är rolig att bygga och perfekt att leka med själv eller i grupp. Perfekt som present eller julklapp till barn från 7 år eller som en nostalgisk överraskning till alla som gillar Star Wars: Ett nytt hopp.
• Lukes landspeeder är 5 cm hög, 20 cm lång och 11 cm bred – tillräckligt liten att packa ner i en väska med grottbygget och Star Wa = rs™ minifigurerna, redo för lek på resande fot!