dinomin header mobil

43176 LEGO Disney princess Ariels sagoboksäventyr 5+

Pris:
259 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
43176
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
• Uppmuntra till kreativa rollekar med detta LEGO® l Disney (43176) set, med Disney Princess Ariel, Blunder, Sebastian och prins Eric. Perfekt till barn och alla som gillar Disneys Den lilla sjöjungfrun. Lekarna börjar så fort boken har öppnats!
• Vilka skatter kan du hitta under ytan? Barn kan utveckla sin kreativitet och sina rolleksfärdigheter när de utforskar stranden eller simmar runt med Disneys Ariel, Blunder och Sebastian samtidigt som de skapar välkända berättelser på nya sätt.
• Dessa älskade mikrokaraktärer är perfekta att leka med i detta set eller som tillägg till andra modeller. Barn kan ge sig ut på äventyr med Disney Princess Ariel, prins Eric, Sebastian och Blunder på helt nya sätt!
• Alla som gillar Disneys Den lilla sjöjungfrun kommer att älska detta set. Den unika, öppningsbara boken avslöjar en komplett mikrovärld och är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till pojkar och flickor från 5 år.
• Bärbar mikrovärld att leka med och ta med vart som helst. Den öppningsbara boken är 23 cm bred, 12 cm djup och 8 cm hög, och detta fantastiska set är stort nog för nya äventyr och lätt att packa ner för lek på resande fot.