dinomin header mobil

43173 LEGO Disney princess Auroras kungliga vagn 5+

Pris:
129 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
43173
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
• Inspirera till spännande rollekar eller kreativa lekar med denna söta leksak, med Disney Princess Aurora och hennes uggla. Perfekt present till barn och alla som gillar Disneys Törnrosa. Lekarna kan börja så fort lådan har öppnats!
• Vilken spänning väntar på LEGO® l Disney (43173) prinsessfesten? Barn kan utveckla sina fantasifulla lekfärdigheter när de följer med Disney Princess Aurora i hennes vagn för att möta ugglan och fira med tårta.
• Denna välkända prinsessa är rolig att leka med separat eller med andra lekset som en del av nya berättelser. Barn kan dela en tårtbit med Disneys Aurora och ugglan innan de hoppar in i vagnen och ger sig av mot ett nytt äventyr!
• Alla som gillar Disneys Törnrosa kommer att älska detta set. Setet med den söta rosa och vita vagnen, det lilla bordet och tårtan med ljus är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till pojkar och flickor från 5 år.
• Litet men roligt och redo för lek. Vagnen är 5 cm hög, 10 cm lång och 5 cm bred, och detta spännande lekset är precis lagom stort för fantasifulla lekar och kreativt sagoberättande.