dinomin header mobil

41907 LEGO Dots Skrivbordsställ 6+

Pris:
259 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
41907
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
• Uppmuntra ditt barns kreativitet med detta vackra LEGO® DOTS (41907) skrivbordsställ, med en flerfärgad ask med 2 fack, en bildhållare och en öppningsbar låda. Lekarna börjar med bygget, direkt från brickan!
• Kreativitet och förvaring att visa upp! Barn kan utveckla sina designfärdigheter när de dekorerar skrivbordsstället, följer mönste = ridéerna på förpackningen och bygginstruktionerna eller hittar på egna coola stilar.
• De färgglada plattorna är perfekta att använda till snabba och coola pysselprojekt. Barn kan också byta med plattorna i andra DOTS set, till exempel Extra DOTS – serie 2 (41916) eller andra inredningsset!
• Alla som gillar gör-det-själv-set och pyssel kommer att älska denna fantastiska leksak. Det användbara och söta stället och de färgglada plattorna gör setet perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller kreativ aktivitetspresent till pojkar och flickor från 6 år.
• Dekorativ förvaring. Skrivbordsstället är 7 cm högt, 14 cm brett och 9 cm djupt, och denna enkla gör-det-själv-leksak är perfekt för unga designer som kan öva på att skapa nya mönster om och om igen.