dinomin header mobil

41906 LEGO Dots Pencil Holder 6+

Pris:
259 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
41906
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
• Uppmuntra ditt barns kreativitet med dessa bedårande LEGO® DOTS™ (41906) skrivbordslådor, med ett högt ananaspennställ och en liten vattenmelonlåda. Bygglekarna kan börja så fort förpackningen har öppnats!
• Kreativitet och förvaring att visa upp! Barn kan låta fantasin flöda och visa upp sina mönster och färdigheter när de dekorerar de roliga lådorna, följer de föreslagna mönstren på förpackningen eller hittar på en egen cool look.
• De färgglada plattorna är perfekta för att skapa nytt, fantasifullt skoj. Barn kan också byta plattorna till och från andra DOTS™ prylar, till exempel setet Extra DOTS – serie 1 (41908) eller andra inredningsset!
• Alla som gillar gör-det-själv-projekt och pyssel kommer att älska detta fantastiska set. De smarta och användbara lådorna och de färgglada dekorationsplattorna är perfekta som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till pojkar och flickor från 6 år.
• Dekorativa och användbara. Pennstället med ananasen är 15 cm högt och 6 cm brett, och detta spännande gör-det-själv-set är perfekt för unga designer som vill öva på sina skapelser om och om igen.