dinomin header mobil

41900 LEGO Dots Armband med regnbåge 6+

Pris:
79 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
41900
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Armband med regnbåge
• Uppmuntra ditt barns kärlek till kreativa gör-det-själv-leksaker med det bedårande setet LEGO® DOTS Armband med regnbåge (41900), med ett justerbart band och 32 färgglada plattor. Pyssellekarna börjar så fort påsen har öppnats!
• Kreativa smycken att visa upp! Barn kan låta fantasin flöda och visa upp sina mönster och färdigheter när de dekorerar det roliga armbandet, följer de föreslagna mönstren på förpackningen eller hittar på en egen look.
• De färgglada plattorna är perfekta att skapa med i detta set eller som en del av andra gör-det-själv-lekar. Barn kan också använda plattorna från LEGO® DOTS 41908 Extra DOTS – serie 1 för att piffa upp sina armband med nya coola dekorationer.
• Alla som gillar gör-det-själv-leksaker och pyssel kommer att älska detta fantastiska set. Det flexibla armbandet och de färgglada dekorationsplattorna är perfekta som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till pojkar och flickor från 6 år.
• Litet och lätt att bära. Armbandet är 20 cm långt och detta spännande gör-det-själv-set är perfekt för blivande designer som vill öva på att skapa och sedan bära sin favoritversion.