dinomin header mobil

41397 LEGO friends Juicebil 4+

Pris:
259 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
41397
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
● Lättbyggd matleksak som låter barn utforska glädjen i att laga hälsosam mat och dryck. Innehåller en enkel men färgglad lastbil med öppen sida och en LEGO® strand – utformade speciellt för små händer.
● Denna Juicebil (41397) innehåller en strandscen och LEGO® Friends minidockorna Emma och Andrea, plus 2 delfinfigurer. 4+ seten hjälper barn att utveckla självförtroende att bygga genom enkla byggsteg.
● 4+ seten får barn att börja bygga snabbt. De innehåller startklossar som gör att byggandet går snabbt och hjälper barn att lära sig tidig byggteknik. Med denna enkla byggleksak behöver barn bara lägga till klossar till chassit och sedan rulla iväg!
● Denna matbilsleksak är perfekt som LEGO® present till förskolebarn och unga barn med begränsad byggerfarenhet. De kan använda den för att interagera med karaktärerna de känner igen från LEGO® Friends tv-serien.
● Detta leksaksset kommer att ge förskolebarn en hanterbar men tillfredsställande byggutmaning. Setet är 14 cm långt, så att barn kan visa upp sin snygga lilla leksaksbil i sovrummet.
● Inga batterier behövs för att driva denna leksaksbil, bara en längtan att köra ut på vägen och börja sälja smoothies till alla i Heartlake City med LEGO Friends Emma!