dinomin header mobil

41393 LEGO friends Baktävling 6+

Pris:
499 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
41393
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
● Uppmuntra till kreativa lekar när barn hjälper LEGO® Friends karaktärer att skapa fantastiska LEGO tårtor i detta lekset med en ba = ktävling som tema. De kommer att älska att låtsas tävla i strålkastarljuset i studion.
● Det funktionsspäckade leksetet Baktävling (41393) innehåller 3 minidockor, 2 matlagningsstationer med roterande tårtfat, massor av baktillbehör, till exempel leksaksmat och glasyr, och köksutrustning.
● Barn kommer att bli fängslade av detta funktionsspäckade LEGO® set. De kan låtsas baka på hällen, rolleka som domare, följa med bakom kamerorna, hjälpa till att släcka en eld i köket eller göra en helt ny skapelse genom att lägga till sina egna LEGO klossar.
● Det finns så många sätt för barn från 6 år att njuta av timmar av kreativa matlekar med detta LEGO® set med 361 delar. Det är perfekt som födelsedagspresent eller julklapp för alla som är LEGO® nybörjare eller gillar Friends tv-serien.
● Detta modulära set kan separeras för att sprida tårtglädjen i hela sovrummet. Men eftersom det är 15 cm högt och 30 cm brett tar det inte upp så mycket plats när alla delar visas upp tillsammans.
● Detta LEGO® Friends set innehåller allt barn behöver för att återskapa en tv-baktävling.