dinomin header mobil

31103 LEGO Creator Raketbil 7+

Pris:
299 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
31103
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
• Inspirera till kreativa rollekar med detta spännande lekset, med 3 modeller i 1: en raketbil, en terrängbil och en fyrhjuling. Setet är perfekt som present till barn som gillar att bygga och bygga om, för oändliga lekmöjligheter.
• Äventyret väntar! Barn kan utveckla sina byggkunskaper på nya sätt när de spränger ljudvallen i en Creator 3in1 Raketbil (31103), klättrar uppför berg i en terrängbil, kör en fyrhjuling eller bygger vad de vill.
• Detta set erbjuder 3 byggalternativ i 1, så att barn kan skapa leksaksfordon som kan lekas med separat eller med andra LEGO® set. Barn förbättrar sina byggkunskaper och kreativa färdigheter varje gång de leker.
• Alla som gillar coola fordon och kreativt byggande kommer att älska detta grymma set. Den jetmotordrivna raketbilen, tuffa terrängbilen och snabba fyrhjulingen är perfekta som present för alla tillfällen till pojkar och flickor från 7 år.
• Detaljerad och byggd för action. Raketbilen är 8 cm hög, 22 cm lång och 7 cm bred – denna fantastiska leksak är tillräckligt liten att ta med vart som helst och tillräckligt stor för att kunna placera en minifigur i förarsätet (ingår inte).