dinomin header mobil

Dinomin ägs och drivs av Jennie sedan 2005 och Lotta sedan 2017

Grunden till vårt företag är vår egentillverkade Babypuff, en sittsäck som är designad för spädbarn men som växer med barnet och används upp till 2års ålder. Det var någon gång under 2004 som Johan ställde ett ultimatum  ”antingen så gör du något vettigt av babypuffen eller så tillverkar du den inte mer” och det var så vår babybutik växte fram som sedan utvecklades till en leksaksbutik med babyprodukter.

Den 31/12 2017 gick Lotta in som delägare tillsammans med Jennie. Lotta blev anställd augusti 2015 och har sedan dess gladeligen kört till Dinomin/ Lekextra med ett leende på läpparna.  

 

Vår sms-tjänst

Om oss

Vår egentillverkade Babypuff

Affärsidé

Med personlig service erbjuda ett bra sortiment som stimulerar utveckling, kreativitet, underlätta vardagen och ger glädje för många människor genom livet.

Vision

Starkt kundfokus.
Ärlighet mot kunder och medarbetare.
Innovativt tänkande.

20

När man gjort en beställning på solglasögon & råkat göra en felbedömning på storleken 🤪🙈 För en 20a blir dom dina 🤩 . #LekextraRonneby #JättestoraBrillor 👀

34

På söndag är det Mors Dag & Vi har förberett ballonger i alla de olika färger - finns vid kassan 😊. 💜💙🧡❤️🤍 . #LekextraRonneby #MorsDag #HeliumBallonger 🥳