dinomin header mobil

71381 LEGO Super Mario - Chain Chomps Djungelstrid 7+

Pris:
319 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
71381
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Barn kan lägga till en spännande utmaning i Soda Jungle till sin LEGO® Super Mario™ startbana med Chain Chomps djungelstrid – Expansionsset.
Byggare kan lägga till en utmanande Soda Jungle-bana till LEGO® Super Mario™ världen med setet Chain Chomps djungelstrid – Expansionsset (71381). Det är en fantastisk present till trendsättande barn, med figurerna Bramball och Chain Chomp som LEGO® Mario™ (figuren ingår inte) kan besegra, en plattform att hoppa på för att slå ner Chain Chomp och ett myntblock som erbjuder spelare extra digitala myntbelöningar. (Obs. Setet 71360 Startbana krävs för interaktivt spel.) Cool app Gratisappen LEGO Super Mario finns tillgänglig för detta set. Den har intuitiva verktyg som gör byggandet enklare och inspiration till sätt att bygga och spela, och den erbjuder ett säkert forum där barn kan dela sina skapelser. Oändliga möjligheter LEGO Super Mario samlarseten erbjuder ett nytt sätt att spela i den verkliga världen med en ikonisk karaktär. Perfekt för tävlingar med vänner eller solospel. Startbanan och expansionsseten, plus boostpaketen, låter fans bygga sina egna banor för obegränsat skoj.
• Barn kan lägga till en hoppande utmaning i Soda Jungle till sin LEGO® Super Mario™ startbana och tävla mot vänner med detta roliga Chain Chomps djungelstrid – Expansionsset (71381). 
• Detta unika lekset innehåller LEGO® figurer av 2 ikoniska Super Mario™ fiender – en Chain Chomp och Bramball – som LEGO® Mario™ (figuren ingår inte) kan besegra. 
• Med en hopplattform för att slå Chain Chomp ur vägen och ett myntblock som erbjuder spelare extra digitala myntbelöningar. 
• Detta LEGO® byggset innehåller 160 delar och är en rolig födelsedagspresent eller julklapp till barn från 7 år som kan använda det med sin startbana (71360), som krävs för interaktivt spel. 
• Denna modul är 10 cm hög, 21 cm bred och 15 cm djup i sin grundform och kan byggas om och kombineras med andra LEGO® Super Mario™ set på många olika sätt. 
• Gratisappen LEGO® Super Mario™ erbjuder bygginstruktioner, ett säkert forum där barn kan dela sina idéer och mer. För en lista över kompatibla Android- och iOS-enheter, besök LEGO.com/devicecheck. 
• LEGO® Super Mario™ samlarseten ger liv åt en familjefavorit i den verkliga världen och erbjuder fans oändliga möjligheter att utöka, bygga om, anpassa och skapa sina egna unika banor. 
• LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och lätta att sätta ihop och dra isär – så har det varit sedan 1958. 
• LEGO® delar är testade på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller stränga säkerhetsstandarder.
Antal bitar: 160
Rekommenderad ålder: 7+