dinomin header mobil

41912 LEGO Dots Armband med papegojor 6+

Ord. pris: 
79 kr
Rea:
65 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
41912
Du sparar: 
14 kr (18%)
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
• Uppmuntra ditt barns kärlek till kreativa gör-det-själv-projekt med det bedårande setet Armband med papegojor (41912), med ett justerbart band och 32 färgglada plattor. Pyssellekarna börjar så fort påsen har öppnats!
• Kreativa smycken att visa upp! Barn kan låta fantasin flöda och visa upp sina mönster och färdigheter när de dekorerar det roliga armbandet, följer de föreslagna mönstren på förpackningen eller hittar på egna coola stilar.
• De färgglada plattorna är perfekta att skapa med i detta set eller som en del av nya fantasifulla lekar. Barn kan också använda plattorna från LEGO® DOTS 41908 Extra DOTS – serie 1 för att piffa till sina armband med coola dekorationer.
• Alla som gillar gör-det-själv-leksaker och pyssel kommer att älska detta fantastiska set. Det flexibla armbandet och de färgglada dekorationsplattorna är perfekta som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till pojkar och flickor från 6 år.
• Litet och lättburet. Armbandet är 20 cm långt, och detta spännande gör-det-själv-set är perfekt för unga designers som vill öva på att skapa och sedan bära sin favoritversion.