dinomin header mobil

41396 LEGO friends Valplekplats 4+

Pris:
129 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
41396
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
● Introducera yngre barn till glädjen i att bygga med LEGO® klossar och ta hand om husdjur med det färgglada leksetet Valplekplats (41396), med en valprutschkana med startkloss som gör det lätt att bygga för små händer.
● Barn kommer att ha timmar av skoj med minidockan Mia och hennes hundar Cookie och Coco i Heartlake Citys park och kan hjälpa en valp nerför rutschkanan på en LEGO® skateboard eller snurra valparna på karusellen.
● Tillbehör som Mias glasögon, borste, skål, hundkex, 2 ben och 2 rosetter till hundfigurerna ger fler kreativa lekar. Modellerna kan kombineras med andra LEGO set för extra fantasifulla lekar.
● Med lättbyggda modeller, Mia från LEGO® Friends tv-serien och söta LEGO husdjur är detta lekset med 57 delar perfekt som födelseda = gspresent, julklapp eller överraskning till barn (särskilt hundälskare) från 4 år.
● Valprutschkanan är 11 cm hög, 9 cm lång och 5 cm bred, så att den enkelt kan packas ner i en väska med andra byggen och roliga lek = sakstillbehör för att underhålla barn var som helst.
● Inga batterier behövs! Detta LEGO® startset drivs av barns fantasi, så att de kan utveckla sin förmåga att berätta samtidigt som de njuter av massor av kreativa lekar med LEGO hundfigurerna.